PERS nl nl Nederlands fr Frans en Engels
Downloaden
Toelichting download meetreeksen
In de linkerkolom (1A-1D) kies je de parameter (bv. waterstand, neerslag, zuurtegraad...) en resolutie (bv. uurlijks, dagelijks, jaarlijks...) die je wenst. In de tabel (2) in het midden van de pagina verschijnen dan de reeksen die beschikbaar zijn voor je profiel en voor het gebied dat gevisualiseerd is op de kaart (3). Door de regio op de kaart aan te passen, verander je de lijst van stations in de tabel. Door op de kolomtitels te klikken, kan je de tabel sorteren.
Vink de gewenste reeksen aan en klik "View and download data". Je kan de reeksen in grafiek bekijken en de gewenste periode downloaden.
Bij verdere vragen over metingen van dataleverancier MOW-HIC kan u hic@vlaanderen.be contacteren.
 
Lees meer...
1A Waterstand/afvoer
1B Neerslag
1C Fysicochemische parameters
1D Meteorologische parameters
Downloaden Open Data per kaartlaag
3 Selecteer regio
Toelichting webdienst Open Data
 
Het rapport "open punt en raster data waterinfo" beschrijft de vele punt- en gerasterde waterkwantiteitsdata die via de download webdiensten van de partners van waterinfo.be vrij aangeboden worden. Het rapport geeft enkele voorbeelden en de noodzakelijke basisinformatie om deze webdiensten te gebruiken.
 
De webdienst is vrij toegankelijk en beveiligd tegen overbevraging. Voor meer uitgebreide geautomatiseerde bevraging  zijn tokens beschikbaar op aanvraag 
Lees meer...
2 Selecteer - Bekijk - Download